Gourmet kantine menu fra kr. 55,00 eksl. moms.
Ved tilvalg af salatbar kr. 60,00
Der er ost på menuen mandag og onsdag på gourmet kantine menu.

Uge 30

Mandag
Ristede laksetern på salatbund med friske asparges og urtecreme
Braiseret kalkuncuvette med ristede østershatte, squash, broccoli og fuldkornsris,
maskeret med provence sauce.
Basis salatbar af mixed grønsalat, tomatsalat og revet gulerødder.
Pastasalat med peberfrugt og pesto & Frisk ananas og ærter.
Sennepsdressing.
Oste
Brød og smør
Tirsdag
Spinattærte med gedeost
Civapcici af kalv med stegt kartoffelsalat med wasabi.
Basis salatbar af mixed grøn salat, tomatsalat og revet gulerødder.
Rødbedesalat med springløg & Romainesalat med sprøde kartofler og chili.
Thousand Island dressing.
Brød og smør
Onsdag
Tartine med tomat, løg og avocado creme
Springløgstærte med oksekød med krydret bagte kartofler
Basis salatbar af mixed grøn salat, tomatsalat og revet gulerødder.
Butterbeans med peberfrugt og drys af ristet Chorizo & Coleslaw med purløg.
Chilidressing.
Oste
Brød og smør
Torsdag
Rugbrødssnitte med kylling i karrytzatziki og salat.
Krydret svinemørbrad med ristede peberfrugter og bagte rødbeder, paprikasauce.
Basis salatbar af mixed grøn salat, tomatsalat og revet gulerødder.
Bulgur med persille og ristede solsikkekerner & Blomkål med bagte auberginer og bred bl. persille.
Ærte pesto med mandler dressing.
Brød og smør
Kage.
Fredag
Salat med dampet torsk med grøn sauce og brød.
Fold selv Tortillas med kylling i grøntsager med cheddar ost
Basis salatbar af mixed grøn salat, tomatsalat og revet gulerødder.
Spidskål med æbler og croutons & Mizunasalat med myntemarineret agurk og rødløg.
Blåbærvinaigrette dressing.
Brød og smør

NB! Vi modtager meget gerne kunde menu ønsker på mailen brett@brett.dk
Her bruges aldrig margarine, men næsten udelukkende 100 % rapsolie.
Det gælder både til stegning og bagning.