Gourmet kantine menu fra kr. 55,00 eksl. moms.
Ved til valg af de 2 mixede salater kr. 60,00
Der er ost på menuen mandag og onsdag på gourmet kantine menu.

Uge 38

Mandag
Croissant med rejesalat
Koteletter i fad med paprikasauce, ristede peberfrugter, pastinak samt bagte kartofler
Basis salatbar af mixed grønsalat, tomatsalat og revet gulerødder.
Fuld korns pasta salat med soltørrede tomater og springløg & Salat med sweet ananas, sugar snaps.
Thousand Island dressing.
Oste
Brød og smør.

Tirsdag
Parma skinke med cantaloup melon på salatbund
Brændende kærlighed med bacon og løg på kartoffelmos
Basis salatbar af mixed grøn salat, tomatsalat og revet gulerødder.
Champignon vendt med chilisauce & Peberfrugt med blomkål, hvid radis og rødløg.
Agurke vinaigrette dressing med sesam frø.
Brød og smør.

Onsdag
Vitello Tonnato med tun sauce og rucola salat.
Tortillas med fuldkorn, der til fyld med krydret kylling med grøntsager, cheddar ost.
Basis salatbar af mixed grøn salat, tomatsalat og revet gulerødder.
Broccoli salat med rosiner og rødløg & & Romainesalat med bagte tomater og kartoffeltern.
Senneps dressing.
Oste
Brød og smør.

Torsdag
Kyllinge salat med sweet ananas, druer, salat og karry dressing.
Spaghetti med Chorizo med champignon i basilikum fløde og parmesan ost.
Basis salatbar af mixed grøn salat, tomatsalat og revet gulerødder.
Knækkede hvede kerner med abrikoser og persille & Blegselleri med danske pærer og druer.
Karry dressing.
Brød og smør.
Kage.

Fredag
Stegt fiskefilet med grov remoulade, citron og rugbrød.
Australsk oksetykkam i karry med ris pilaw
Basis salatbar af mixed grøn salat, tomatsalat og revet gulerødder.
Butterbeans med ristet kalkun chorizo  og peberfrugt & Spæde salater med blåbær, solsikkekerner.
Orange dressing.
Brød og smør.

NB! Vi modtager meget gerne kunde menu ønsker på mailen brett@brett.dk
Her bruges aldrig margarine, men næsten udelukkende 100 % rapsolie.
Det gælder både til stegning og bagning.
Der tages forbehold for ændringer!