Gourmet kantine menu fra kr. 55,00 eksl. moms.
Ved til valg af de 2 mixede salater kr. 60,00
Der er ost på menuen mandag og onsdag på gourmet kantine menu.

Uge 40

Mandag
Tunmousse med rejer, salat og Thousand Island, groft brød.
Glaseret skinke med fløde kartofler
Basis salatbar af mixed grønsalat, tomatsalat og revet gulerødder.
Sweet ananas med melon og appelsin & Bønner med rødløg og emmentaler.
Brød og smør.

Tirsdag
Toast med tofucreme, toppet med grillet squash og champignon.
Spaghetti (Fuldkorn) Carbonara med bacon, spaghetti, champignons, fløde, ost.
Basis salatbar af mixed grøn salat, tomatsalat og revet gulerødder.
Peberfrugtsalat med porrer og blåbær & Hvidkålssalat med gulerod, mango og sesamfrø.
Brød og smør.

Onsdag
Kyllingesalat med kiwi, forårsløg og tomat.
Oksesteak med pebersauce, dertil kartofler bagt rodfrugter, græskarkerner.
Basis salatbar af mixed grøn salat, tomatsalat og revet gulerødder.
Broccoli med rosiner og rødløg & Ovnstegt græskar med solsikkekerner.
Brød og smør.

Torsdag
Rugbrødssnitte med dampet torskesalat med mager dressing,
Kalkun con carne med stegte ris med springløg og peberfrugt.
Basis salatbar af mixed grøn salat, tomatsalat og revet gulerødder.
Birkes bagt gulerødder med oliven & Spæde salater med rugbrødscroutons og ærter.
Brød og smør.
Kage.

Fredag
Tortillas med Taco stegte auberginer, løg samt salat og chilisauce.
Grønsagstærte med bagte kartofler dertil hjemmelavet Mojo
Basis salatbar af mixed grøn salat, tomatsalat og revet gulerødder.
Grønne salater med chili krydret kikærter og granatæbler & Ri salat med persille og æbler.
Brød og smør.

NB! Vi modtager meget gerne kunde menu ønsker på mailen brett@brett.dk
Her bruges aldrig margarine, men næsten udelukkende 100 % rapsolie.
Det gælder både til stegning og bagning.
Der tages forbehold for ændringer!