Gourmet kantine menu fra kr. 55,00 eksl. moms.
Ved til valg af de 2 mixede salater kr. 60,00
Der er ost på menuen mandag og onsdag på gourmet kantine menu.

Uge 48

Mandag
Samosa porrer og flødeost.
Svensk pølseret med kartofler, røde pølser, løg, fløde og paprika.
Basis salatbar af mixed grønsalat, tomatsalat og revet gulerødder.
Rød grønkålssalat med æbler og ristede solsikkekerner & Champignon vendt med purløg og chili.
Fransk dressing.
Brød og smør.

Tirsdag
Makrel rilette rørt med hytteost, æg og radiser.
Kylling i karry med grøntsager, dertil løse ris.
Basis salatbar af mixed grøn salat, tomatsalat og revet gulerødder.
Bagt blomkål med ærter og nødder & Rød mangold med bønnespirer og granatæbler.
Yoghurt frisk dressing.
Brød og smør.

Onsdag
Ovnbagt hellefisk med æble/bønnesalat og bacon drys.
Fuldkornsspaghetti med oksekød, savoykål samt rodfrugter.
Basis salatbar af mixed grøn salat, tomatsalat og revet gulerødder.
Honning bagt gulerødder med rødløg & Fuldkornsris med ananas og tomater.
Tomat/rosmarin vinaigrette dressing.
Brød og smør.

Torsdag
Tærte med peberfrugt og kartofler, samt urtecreme.
Ungarsk Gullasch suppe med masser fyld.
Basis salatbar af mixed grøn salat, tomatsalat og revet gulerødder.
Spædesalater med springløg og stegte kartofler & Rødkål med ristet blegselleri og oliven.
Thousand Island dressing.
Brød og smør.
Kage.

Fredag
Bagelssandwich med roastbeef, grønt og stegte løg.
Italiensk æggekage med peperonata og Pancetta.
Basis salatbar af mixed grøn salat, tomatsalat og revet gulerødder.
Cæsarsalat med brødcroutons og parmesan ost & Ananas salat med agurk, koriander og balsamico.
Honning/sennep frisk dressing
Brød og smør.

NB! Vi modtager meget gerne kunde menu ønsker på mailen brett@brett.dk
Her bruges aldrig margarine, men næsten udelukkende 100 % rapsolie.
Det gælder både til stegning og bagning.
Der tages forbehold for ændringer!