Gourmet kantine menu fra kr. 55,00 eksl. moms.
Ved til valg af de 2 mixede salater kr. 60,00
Der er ost på menuen mandag og onsdag på gourmet kantine menu.

Uge 51

Mandag
Stjerneskud med mad dampet Kulmule og stegt fiskefilet.
Nakke kotelet 1. stk. med paprikasauce og ovn stegte kartofler fra Bretagne.
Basis salatbar af mixed grønsalat, tomatsalat og revet gulerødder.
Kikærter med agurk, tomater og persille & Champignon vendt i chili og purløg.
Dijonsennepsdressing.
Oste
Brød og smør.

Tirsdag
Salat med grønne asparges og bagt Parma skinke og Pinjekerner.
Marokkansk kylling med svesker, spidskommen, kanel, dertil Couscous med forårsløg og ristede mandelsplitter.
Basis salatbar af mixed grøn salat, tomatsalat og revet gulerødder.
Fuldkornspasta med soltørrede tomater og pesto & Spæde salater med croutons og pærer.
Rygeost dressing.
Brød og smør.

Onsdag
Speltbolle sandwich med roastbeef og grønt.
Chili con carne dertil salsa og avocado creme samt stegte fuldkornsris
Basis salatbar af mixed grøn salat, tomatsalat og revet gulerødder.
Hvedekerner med peberfrugt og melon & Romainesalat med feta, græskarkerner og soltørrede tomater.
Oste
Coleslaw dressing.
Brød og smør.

Torsdag
Aspargessuppe med kødboller.
Fiskefrikadeller med råstegte kartofler og sauce tartare.
Basis salatbar af mixed grøn salat, tomatsalat og revet gulerødder.
Rødbedesalat med rosiner og hasselnødder & Kinaradiser vendt med ærter og persille.
Karry dressing.
Brød og smør.
Kage.

Fredag     
Kyllingepate´med tyttebærcreme og spæde salater.
Shepherds pie med kalv og lam med låg af kartoffelmos gratineret med cheddar ost.
Basis salatbar af mixed grøn salat, tomatsalat og revet gulerødder.
Rød mangold vendt med gulerod og bønnespirer & Grønne bønner med oliven, tomater og løg.
Thousand Island dressing.
Brød og smør.

NB! Vi modtager meget gerne kunde menu ønsker på mailen brett@brett.dk
Her bruges aldrig margarine, men næsten udelukkende 100 % rapsolie.
Det gælder både til stegning og bagning.
Der tages forbehold for ændringer!