Gourmet kantine menu fra kr. 55,00 eksl. moms.
Ved til valg af de 2 mixede salater kr. 60,00
Der er ost på menuen mandag og onsdag på gourmet kantine menu.

Uge 44

Mandag
Dampet torsk med rejer, ananas og karry dressing.
Stegte nudler med svinekød og grøntsager i chilisauce.
Basis salatbar af mixed grønsalat, tomatsalat og revet gulerødder.
Frisk ananas og melon & Bagte porrer med peberfrugt og solsikkekerner.
Urte dressing.
Oste
Brød og smør.

Tirsdag
Tortillasrulle med roastbeef og grønt.
Kyllingebryst med græskar, porrer, æbler og hvedekorn, der til raita agurke sauce.
Basis salatbar af mixed grøn salat, tomatsalat og revet gulerødder.
Blegselleri med æble og granatæble & Rødkål vendt med citronolie og blåbær.
Persille vinaigrette dressing.
Brød og smør.

Onsdag
Krabbesalat med asparges og yoghurt.
Klassisk lasagne med oksekød, grøntsager, mozzarella ost.
Basis salatbar af mixed grøn salat, tomatsalat og revet gulerødder.
Broccolisalat med rosiner og rødløg & Pastasalat med soltørrede tomater og basilikum.
Coleslaw dressing.
Oste
Brød og smør.

Torsdag
Vitello Tonnato, kalv med tunsauce.
Fiskefrikadeller med tartare sauce og ovn bagte kartofler.
Basis salatbar af mixed grøn salat, tomatsalat og revet gulerødder.
Bulgursalat med æbler og majs & Bagt græskar med persillerod og græskarkerner.
Rygeost dressing.
Brød og smør.
Kage.

Fredag
Tunsalat med oliven, æg og brød croutons.
Flæskestegssandwich med frisk bagte burger boller, med rødkål, burgeragurker og salatmayo.
Basis salatbar af mixed grøn salat, tomatsalat og revet gulerødder.
Coleslaw salat med ananas & Bønnesalat med rødløg og tomat.
Thousand Island dressing.
Brød og smør.

NB! Vi modtager meget gerne kunde menu ønsker på mailen brett@brett.dk
Her bruges aldrig margarine, men næsten udelukkende 100 % rapsolie.
Det gælder både til stegning og bagning.
Der tages forbehold for ændringer!