Gourmet kantine menu fra kr. 55,00 eksl. moms.
Ved tilvalg af salatbar kr. 60,00
Der er ost på menuen mandag og onsdag på gourmet kantine menu.

Uge 17

Mandag
Lukket i Påsken

Tirsdag
Tortillas rulle med skinke og grønt og salsa
Pocheret kalkun overlår med stuvet blomkål
2 mixede salater
Basis salatbar, mixed grønsalat, tomatsalat og revet gulerødder.
Salatdressing
Brød og smør

Onsdag
Kyllingesalat med mango og sugar snaps på salatbund, samt karry dressing
Svinekød braiseret med honning og timian på ristede æbler, hvidkål og løg, gulerødder
2 mixede salater
Basis salatbar, mixed grønsalat, tomatsalat og revet gulerødder.
Salatdressing
Brød og smør

Torsdag
Stegt fiskefilet med grov remoulade, citron og rugbrød
Tortillas (fyld selv) med kylling og grøntsager, dertil skyr med chili, mynte og ingefær
2 mixede salater
Basis salatbar, mixed grønsalat, tomatsalat og revet gulerødder.
Kage
Salatdressing
Brød og smør

Fredag
Rejesalat med fuldkorns ris, ærter og koriander
Tykstegs bøffer med pebersauce samt fløde kartofler
2 mixede salater
Basis salatbar, mixed grønsalat, tomatsalat og revet gulerødder.
Salatdressing
Brød og smør

Her bruges aldrig margarine, men næsten udelukkende 100 % rapsolie.
Det gælder både til stegning og bagning.