Gourmet kantine menu fra kr. 55,00 eksl. moms.
Ved til valg af de 2 mixede salater kr. 60,00
Der er ost på menuen mandag og onsdag på gourmet kantine menu.

Uge 43

Mandag
Hønsesalat med ananas og asparges.
Helstegt hvidløgs-/rosmarin marineret nakkefilet (1 skive) med paprika sauce på sauterede savoykål dertil ris pilaw.
Basis salatbar af mixed grønsalat, tomatsalat og revet gulerødder.
Rødkål med druer, yoghurt og solsikkekerner & Spæde salater med æbler og ostetern.
Yoghurt frisk dressing.
Brød og smør.

Tirsdag
Rejecocktail med melon, rødløg, og Thousand Island.
Kyllingbryst Puttanesca med fuldkornsspaghetti, oliven, løg, tomater, ansjoser, kapsers….
Basis salatbar af mixed grøn salat, tomatsalat og revet gulerødder.
Bagte rodfrugter med persille & Bulgur med peberfrugt og rosiner.
Persille og capers med rapsolie dressing.
Brød og smør.

Onsdag
Bagelssandwich med skinke, tomat, og grønt, smurt med pesto.
Oksegryde Bourguignon med rødvin, masser af grøntsager og kartoffelmos.
Basis salatbar af mixed grøn salat, tomatsalat og revet gulerødder.
Fuldkornspasta med soltørrede tomater og persille & Champignon vendt med chili og purløg.
Tomat vinaigrette dressing.
Brød og smør.

Torsdag
Suppe.
Kalkun i champignonsauce med stegte fuldkornsris med grøntsager.
Basis salatbar af mixed grøn salat, tomatsalat og revet gulerødder.
Blegselleri med blåbær og rugbrøds croutons & Bønnesalat med bacon, tomat og løg.
Creme fraiche dressing.
Brød og smør.
Kage.

Fredag
Croissant med tun og æggesalat.
Hvid labskovs m. kalvekød, kartofler, løg kogt med laurbærblade, dertil rødbeder, rugbrød, purløg.
Basis salatbar af mixed grøn salat, tomatsalat og revet gulerødder.
Kinaradis med ærter, persille og ristet kokos & Spæde salater med pærer, rosiner og agurk.
Dijonsennepsdressing.
Brød og smør.