Gourmet kantine menu fra kr. 55,00 eksl. moms.
Ved tilvalg af salatbar kr. 60,00
Der er ost på menuen mandag og onsdag på gourmet kantine menu.

Uge 31

Mandag
Avocado og tunsalat med bagte tomater
Wok ret med ristede skinketern, sommerkål, springløg, auberginer, ris.
Basis salatbar af mixed grønsalat, tomatsalat og revet gulerødder.
Salat med æg, radiser, rødløg og agurker & Bønnespirer med bagte squash
Honning/Senneps frisk dressing.
Oste
Brød og smør

Tirsdag
Steaksalat med couscoussalat med melon og ærter.
Blomkåls gratin med ristet pancetta og ovn bagte peberfrugter.
Basis salatbar af mixed grøn salat, tomatsalat og revet gulerødder.
Champignon vendt med sweet chili og purløg & Pasta med soltørrede tomater og pesto.
Thousand Island dressing.
Brød og smør

Onsdag
Pålægsfade med garniture og rugbrød.
Ovn stegt kylling med stikkelsbær og løg og kartofler.
Basis salatbar af mixed grøn salat, tomatsalat og revet gulerødder.
Sugar snaps med søde ærter og persille & Nudler med chili og spinat.
Mango/Chilidressing.
Oste
Brød og smør

Torsdag
Varm røget kalkunbryst på salatbund toppet med bagte tomater og chilicreme.
Spaghetti med kødboller (okse) i krydret tomatsauce
Basis salatbar af mixed grøn salat, tomatsalat og revet gulerødder.
Balsamico/honning marinerede gulerødder med birkes & Spæde salater med pærer og abrikoser.
Fransk dressing.
Brød og smør
Kage.

Fredag
Wraprulle med peerfrugt, rucolasalat og parmesan ost
Byg selv burger med Pulled Pork.
Basis salatbar af mixed grøn salat, tomatsalat og revet gulerødder.
Hvedekerner med bagte tomater, løg og kapers & Grøn salat med blommer og ostetern.
Hjemmelavet pesto dressing.
Brød og smør

NB! Vi modtager meget gerne kunde menu ønsker på mailen brett@brett.dk
Her bruges aldrig margarine, men næsten udelukkende 100 % rapsolie.
Det gælder både til stegning og bagning.