Gourmet kantine menu fra kr. 55,00 eksl. moms.
Ved til valg af de 2 mixede salater kr. 60,00
Der er ost på menuen mandag og onsdag på gourmet kantine menu.

Mandag
Bruschetta med kalkun chorizo, tomat og ost.
Helstegt marineret nakkefilet med Mojo sauterede grøntsager og hvedekorn.
Basis salatbar af mixed grønsalat, tomatsalat og revet gulerødder.
Broccoli med rosiner & Fuld kornspasta med soltørret tomat og pesto.
Coleslaw dressing.
Oste
Brød og smør

Tirsdag
Stegt fiskefilet med grov remoulade, rejer, citron og rugbrød.
Oksegullasch med rodfrugter og kartoffelmos
Basis salatbar af mixed grøn salat, tomatsalat og revet gulerødder.
Bagt blomkål med ærter og oste tern & Mixede salat blade med bagt peberfrugt og persille.
Creme fraiche dressing med chili.
Brød og smør

Onsdag
Pålægsfad med rugbrød
Biksemad med bearnaise, rugbrød og rødbeder.
Basis salatbar af mixed grøn salat, tomatsalat og revet gulerødder.
Grønne bønner vendt med stegte løg og æg & Sommerkål med pærer, rosiner og solsikkekerner.
Thousand Island dressing.
Oste
Brød og smør

Torsdag
Andesalat med blomkål, gulerod samt appelsin dressing.
Ovn stegt kylling på kartofler samt toppet med ristede vindruer og løg.
Basis salatbar af mixed grøn salat, tomatsalat og revet gulerødder.
Rissalat med grønt og chili & Fennikel og agurker vendt i mild karry dressing.
Krydderurte dressing.
Brød og smør
Kage.

Fredag
Rejecocktail med melon og ærter samt dressing.
Kalkun frikadeller med Raita og stegte ris med springløg og peberfrugter.
Basis salatbar af mixed grøn salat, tomatsalat og revet gulerødder.
Bagt selleri med granat æble og spinat & Majssalat med brune og tørrede kokos.
Hindbær vinaigrette dressing.
Brød og smør

NB! Vi modtager meget gerne kunde menu ønsker på mailen brett@brett.dk
Her bruges aldrig margarine, men næsten udelukkende 100 % rapsolie.
Det gælder både til stegning og bagning.
Der tages forbehold for ændringer!