Gourmet kantine menu fra kr. 55,00 eksl. moms.
Ved til valg af de 2 mixede salater kr. 60,00
Der er ost på menuen mandag og onsdag på gourmet kantine menu.

Uge 47

Mandag
Krabbesalat med asparges på salatbund.
Glaseret skinke med fløde kartofler
Basis salatbar af mixed grønsalat, tomatsalat og revet gulerødder.
Dampet broccoli med tranebær og rødløg & Pastasalat med soltørrede tomater og basilikum.
Krydderurtedressing.
Brød og smør.

Tirsdag
Tortillas rulle med tun, peberfrugt og grønt.
Tarteletter med høns i aspargesstuvning.
Basis salatbar af mixed grøn salat, tomatsalat og revet gulerødder.
Salat med agurker, radiser, og emmentaler & Bulgur med persille og tomat.
Sesam/citrus vinaigrette.
Brød og smør.

Onsdag
Salat med asparges, mandler og grillede peberfrugter.
Amerikansk farsbrød med kalv/lam og cheddar ost, dertil ovnbagte kartofler med chili mayo.
Basis salatbar af mixed grøn salat, tomatsalat og revet gulerødder.
Rødbedesalat med persille og kerner & Salat med grønkål, ananas og druer.
Olie/eddike dressing.
Brød og smør.

Torsdag
Spegeskinke med æble/blomkålssalat med yoghurt dressing.
Kalkun frikadeller med ratatouille med Tzatziki og ris pilaw.
Basis salatbar af mixed grøn salat, tomatsalat og revet gulerødder.
Blegselleri med kikærter og melon & Spidskål vendt med chili og rosiner.
Pesto dressing med pinjekerner og ost.
Brød og smør.
Kage.

Fredag
Samosas med porrer, tomat og fløde ost fyld.
Pulled Pork byg selv burger 1. stk. pr. kuvert.
Basis salatbar af mixed grøn salat, tomatsalat og revet gulerødder.
Coleslaw med ananas & Edamame bønner med peberfrugt og ruccola.
Blæbær vinaigrette dressing.
Brød og smør.

NB! Vi modtager meget gerne kunde menu ønsker på mailen brett@brett.dk
Her bruges aldrig margarine, men næsten udelukkende 100 % rapsolie.
Det gælder både til stegning og bagning.
Der tages forbehold for ændringer!