Gourmet kantine menu fra kr. 55,00 eksl. moms.
Ved tilvalg af salatbar kr. 60,00
Der er ost på menuen mandag og onsdag på gourmet kantine menu.

Uge 15

Mandag
Gratineret filonebrød med spansk salami, tomat og ost
Oksegullasch med kartoffelmos
2 mixede salater:
Kinaradiser med solsikkekerner med chili.
Frisk håndskåret sweet ananas og chili.
Basis salatbar, mixed grønsalat, tomatsalat og revet gulerødder.
Salatdressing: Purløgs dressing.
Oste. Brie og rom ost.
Brød og smør

Tirsdag
Ribbenstegssandwich med rødkål og surt
Langtidsstegt krydret kalve bryst med couscous med tørrede papaya, rosiner, abrikoser, dertil kold yoghurt creme med mynte, chili og agurk
2 mixede salater
Basis salatbar, mixed grønsalat, tomatsalat og revet gulerødder.
Salatdressing
Brød og smør

Onsdag
Bagt laks på salatbund og ærtecreme
Stegte nudler med nakkefilet og sprøde grøntsager
2 mixede salater
Basis salatbar, mixed grønsalat, tomatsalat og revet gulerødder.
Salatdressing
Oste:
Brød og smør

Torsdag
Røget ørredcocktail med ærter og melon, samt urte creme
Kalkun pande med hvidkål, æbler, timian, persille, på cremet ”perlebyg risotto” med champignon
2 mixede salater
Basis salatbar, mixed grønsalat, tomatsalat og revet gulerødder.
Kage
Salatdressing
Brød og smør

Fredag
Salat med ristet Parma skinke og bagte tomater samt Parmesan ost.
Kyllinge frikadeller rørt med spinat og havregryn maskeret med tomat sauce, dertil fuldkorns pastasalat med agurk, basilikum, rød pesto
2 mixede salater
Basis salatbar, mixed grønsalat, tomatsalat og revet gulerødder.
Salatdressing
Brød og smør

Her bruges aldrig margarine, men næsten udelukkende 100 % rapsolie.
Det gælder både til stegning og bagning.