Gourmet kantine menu fra kr. 55,00 eksl. moms.
Ved til valg af de 2 mixede salater kr. 60,00
Der er ost på menuen mandag og onsdag på gourmet kantine menu.

Uge 36

Mandag
Kød salat med kalvecuvette, peberfrugt, springløg og sugar snaps, ingefær dressing.
Skinke karry gullash med fuldkorns ris.
Basis salatbar af mixed grønsalat, tomatsalat og revet gulerødder.
Blomkål og broccoli med rosiner & Frisk ananas og melon samt mynte.
Honning/senneps dressing.
Oste.
Brød og smør.

Tirsdag
Grøn salat med fennikel, granatæble, drys med kylling og croutons samt karsedressing.
Okseragout med rodfrugter, dertil couscous med abrikoser og persille.
Basis salatbar af mixed grøn salat, tomatsalat og revet gulerødder.
Hvedekerner med soltørret tomater og squash & Romaine salat med feta, græskarkerner og tomater.
Cæsar dressing.
Brød og smør.

Onsdag
Tærte med grønne asparges og Parma skinke, urte dressing.
Fiskefrikadeller med sauce tartare og råstegte karofler.
Basis salatbar af mixed grøn salat, tomatsalat og revet gulerødder.
Pastasalat med pesto og parmasan ost & Bagte rødbeder med springløg og solsikkekerner.
Citron marinade med honning.
Oste.
Brød og smør.

Torsdag
Gravad laks med rævesauce og surbrød.
Kylling med spaghetti med champignon, pancetta og tomatsauce samt mozzarella ost.
Basis salatbar af mixed grøn salat, tomatsalat og revet gulerødder.
Hvidkålssalat med persille og mango & Linser med æbler, agurk og løg.
tomatvinaigrette dressing.
Brød og smør.
Kage.

Fredag
Reje sandwich med dild.
Italiensk æggekage med ristede squash, peberfrugt, auberginer, tomater.
Basis salatbar af mixed grøn salat, tomatsalat og revet gulerødder.
Grøn salat med kartoffel og radiser & Stegt gulerod med persille og sesamfrø.
Rygeoste dressing.
Brød og smør.

NB! Vi modtager meget gerne kunde menu ønsker på mailen brett@brett.dk
Her bruges aldrig margarine, men næsten udelukkende 100 % rapsolie.
Det gælder både til stegning og bagning.
Der tages forbehold for ændringer!